

L'Excellence (+/- 4 kg)


Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een gladde, stevige textuur. De smaak is mild, met subtiele boterachtige tonen die variëren naargelang de seizoenen. De Excellence bevat geen lactose, aangezien dit tijdens de rijping op natuurlijke wijze verdwijnt.
(REF : 20373)
(REF : 22301)
(REF : 23125)
(REF : 20314)
(REF : 21116)
(REF : 21007)
(REF : 20023)
(REF : 20372)
(REF : 20349)
(REF : 72915)
(REF : 20326)
(REF : 26398)
(REF : 21418)
(REF : 20307)
(REF : 27303)
(REF : 24601)
Gekookte, halfharde kaas gemaakt van rauwe melk afkomstig uit biologische landbouw. De Excellence-kaas rijpt 6 maanden in de kelder en heeft een gladde, stevige textuur. De smaak is mild, met subtiele boterachtige tonen die variëren naargelang de seizoenen. De Excellence bevat geen lactose, aangezien dit tijdens de rijping op natuurlijke wijze verdwijnt.