Gouda met wortel (+/- 4 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, wortelsap
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Ricotta van Berloumi (250 gr)
Ricotta van Berloumi is een echte ricotta boordevol gezonde wei-eiwitten. Het wordt uitsluitend gemaakt van de zoete kaaswei die overblijft nadat...
kaas
Reblochon (230 gr)
Een zachte, rauwmelkse kaas uit de Haute-Savoie, een variatie op zijn grote broer, de Reblochon de Savoie. Petit Reblochon de Savoie Bio rijpt 21...
kaas
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
kaas
Gouda van geit Italiaans (+/- 5 kg)
Mèkkerstee met Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Dit geeft de kaas een...
kaas
Gouda groene pesto (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
kaas
Petite rouelle met as (155 gr)
Cendrée, deze melkzuurkaas heeft geen kern, maar wel veel body en een originele vorm, waarin alle smaken van een opscheplepelkaas harmonieus zijn...
kaas
Gouda van geit met peper (+/- 5 kg)
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas...
kaas
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...