

Le Père Daniel (+/- 240 gr)



Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en meester-kaasmaker. Op het etiket staat hij afgebeeld als een geit. De oranje korst van de kaas is morgée. De kaas heeft een ivoorkleurige korst en een gladde, romige textuur. Hij heeft een romige smaak met een vleugje hazelnoot. De kaas kan worden gegeten op kaasplateaus, in sauzen, gratins, tartiflette, croziflette, enz.
(REF : 21005)
(REF : 72901)
(REF : 26415)
(REF : 21472)
(REF : 20081)
(REF : 71903)
(REF : 72909)
(REF : 21016)
(REF : 21418)
(REF : 27514)
(REF : 20009)
(REF : 21116)
(REF : 71902)
(REF : 21370)
(REF : 22102)
(REF : 20007)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en meester-kaasmaker. Op het etiket staat hij afgebeeld als een geit. De oranje korst van de kaas is morgée. De kaas heeft een ivoorkleurige korst en een gladde, romige textuur. Hij heeft een romige smaak met een vleugje hazelnoot. De kaas kan worden gegeten op kaasplateaus, in sauzen, gratins, tartiflette, croziflette, enz.