Daslook raclette (+/- 4,5 kg)
Ingrediënten
MELK, Camarguezout, stremsel, fermenten, daslook
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Reblochon (450 gr)
De oorsprong van Reblochon gaat terug tot de 13e eeuw in de valleien van de Haute-Savoie. In die tijd vroegen landeigenaren de boeren een...
kaas
Bouyguette VRAC (150 gr)
Nadat de wrongel minstens 24 uur heeft uitgelekt, wordt de Bouyguette met de hand gevormd in een doek waarvan de plooien nog zichtbaar zijn. Zijn...
kaas
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...
kaas
Le Caprice de Chevron (275 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
kaas
Reblochon (230 gr)
Een zachte, rauwmelkse kaas uit de Haute-Savoie, een variatie op zijn grote broer, de Reblochon de Savoie. Petit Reblochon de Savoie Bio rijpt 21...
kaas
Le Père Daniel (+/- 240 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en...
kaas
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...