Lactosevrije roomkaas (150 gr)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, lactase
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Le Pain (+/- 2,6 kg)
Basé sur la tradition des fromages d’abbaye, le Pain Bioferme est produit à partir de lait cru biologique d’une qualité exceptionnelle. Sa croûte...
koemelk
Ptit Robin (125 gr)
P'TIT ROBIN BIO zero lactose is zacht en gul met een lichte notensmaak en een “knapperig-smeltende” sensatie. Gemakkelijk te eten en ideaal als...
koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...
koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...
koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
koemelk
Le Picoleur (300 gr)
Deze romige kaas van koemelk rijpt tussen de 12 en 15 dagen. De naam komt van het epicuristische karakter van Daniel, oprichter en...
koemelk
Ricotta (250 gr)
Koeienricotta is een verse kaas gemaakt van de wei van biologisch geteelde gepasteuriseerde koemelk. Met zijn lichte, luchtige textuur is deze...