Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst, roggevlokken, sesamzaad. Om een brood, rijk aan voedingsstoffen te maken : 500gr meergranenmeel, 1 zakje bakkersgist, water, zout. De ingrediënten kneden tot een stevig deeg, 2 uur laten rijzen, bakken op 200° gedurende 30 minuten.
Ingrediënten
halfvol tarwemeel, vol tarwemeel, havervlokken, gerstvlokken, tarwevlokken, lijnzaad, zonnebloempitten, gierst, roggevlokken, sesamzaad.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 30 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
RIJSTMEEL WIT
- 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
meel
AARDAPPELZETMEEL
- 25 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.
meel
KASTANJEMEEL
- 20 kg
De kastanje is een vrucht rijk aan vezels maar ook aan onverzadigde vetten die het cholesterolgehalte in evenwicht brengen. Daarnaast is kastanje...
meel
TAPIOCAMEEL
- 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
meel
ABDIJBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
MAÏSMEEL
- 5 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
meel
GIERSTMEEL
- 500 gr
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
meel
VITALITEITSBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 5 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
meel
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
meel
TARWEMEEL T150
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
‹ ›
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst, roggevlokken, sesamzaad. Om een brood, rijk aan voedingsstoffen te maken : 500gr meergranenmeel, 1 zakje bakkersgist, water, zout. De ingrediënten kneden tot een stevig deeg, 2 uur laten rijzen, bakken op 200° gedurende 30 minuten.