TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker, 3 eieren, 1 eetlepel room en 75 cl melk . Leg gedroogde,ontpitte pruimen op de bodem van een geboterde bakvorm, overgiet gelijkmatig met het beslag, zet in de oven gedurende 1/4 uur (180°), vervolgens nog 3/4 uur (150°), tot de Far goed gebruind is.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
meel
ABDIJBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een...
meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
meel
EENKOORNMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
meel
BELGISH VOLTARWEMEEL 100%
- 5 kg
Vajra 100% tarwemeel is een Belgisch bioproduct op basis van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 5 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op Roussellerie boerderij...
meel
EENKOORNMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
meel
TARWEMEEL T150
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
BOERENBROOD MIX
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
GIERSTMEEL
- 5 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
meel
TARWEMEEL T65
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
‹ ›
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker, 3 eieren, 1 eetlepel room en 75 cl melk . Leg gedroogde,ontpitte pruimen op de bodem van een geboterde bakvorm, overgiet gelijkmatig met het beslag, zet in de oven gedurende 1/4 uur (180°), vervolgens nog 3/4 uur (150°), tot de Far goed gebruind is.