In de Pinoso vallei, in het Zuiden van Spanje, hebben zich 400 producenten verenigd in een coöperatief om de teelt van bio amandel weer op te starten, met de steun van Federico, landbouwingenieur gespecialiseerd in de biologische landbouw. In deze vallei hebben we voor een amandel zonder bitterheid gekozen maar met een intense smaak en een subtiele gerstsmaak eigen aan Mediterrane amandelen.Onze amandelen worden zachtjes geroosterd om al hun smaken vrij te geven en worden nadien omhuld met Ras El Hanout. Een echte uitnodiging om u te verliezen in uw aperitieven, couscous of tajines.Ontdek Federico op video op www.vimeo.com/showcase/pepite
In de Pinoso vallei, in het Zuiden van Spanje, hebben zich 400 producenten verenigd in een coöperatief om de teelt van bio amandel weer op te starten, met de steun van Federico, landbouwingenieur gespecialiseerd in de biologische landbouw. In deze vallei hebben we voor een amandel zonder bitterheid gekozen maar met een intense smaak en een subtiele gerstsmaak eigen aan Mediterrane amandelen.Onze amandelen worden zachtjes geroosterd om al hun smaken vrij te geven en worden nadien omhuld met Ras El Hanout. Een echte uitnodiging om u te verliezen in uw aperitieven, couscous of tajines.Ontdek Federico op video op www.vimeo.com/showcase/pepite