Olijven van de variëteit Konservolea. Afkomstig uit de regio Amfissa, oogst september-oktober. Heel knapperig.
Ingrediënten
groene olijven* (60,32 %), water (34.53%), zeezout (4.95%), citroensap * (0.2%)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
olijven-en-antipasti
KALAMATA OLIJVEN ONTPIT demeter
- 315 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
olijven-en-antipasti
ZWARTE OLIJVEN ONTPIT
- 280 gr
Il Nutrimento biedt een breed scala aan authentieke Italiaanse olijven. Groen en zwart, ontpit of heel, perfect als aperitiefhapje of als...
olijven-en-antipasti
GROENE OLIJVEN ONTPIT
- 220 gr
Epikouros is een Griekse product van biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti producten naar meer dan 16 landen....
olijven-en-antipasti
GROENE OLIJVEN TAPENADE
- 190 gr
Gebaseerd op olijven van de variëteit Konservolea, afkomstig uit de regio Amfissa. Lekker geparfumeerd met oregano.
olijven-en-antipasti
GROENE OLIJVEN ONTPIT
- 315 gr
Epikouros is een Griekse product van biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti producten naar meer dan 16 landen....
olijven-en-antipasti
TAPENADE ZWARTE OLIJVEN
- 130 gr
Zwarte olijven puree gemaakt met extra vierge olijfolie. Heerlijk om bij het aperitief te eten op toastjes, als broodbeleg of bij deegwaren.
olijven-en-antipasti
KAPPERTJES IN ZOUT
- 100 gr
De biologische kappertjes van Il Nutrimento worden op traditionele wijze met de hand geoogst, als de zon op zijn hoogste punt staat. Ze zijn extra...
olijven-en-antipasti
GROENE OLIJVEN MET AMANDEL
- 320 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
olijven-en-antipasti
KALAMATA OLIJVEN demeter
- 320 gr
Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische olijven sinds 1995 en exporteert olijven, olijfolie, antipasti's en andere...
Olijven van de variëteit Konservolea. Afkomstig uit de regio Amfissa, oogst september-oktober. Heel knapperig.