5-GRANEN VLOKKEN GEROOSTERD
- 500 gr
Samenstelling : haver, gerst, tarwe, rogge en rijst. Deze geroosterde vlokken zijn een Vajra specialiteit. Met de grootste zorg bereid enkel met volle granen, afkomstig van biologische teelt, zachtjes gestoomd en vervolgens lichtjes geroosterd. Deze dubbele kookmethode geeft aan de vlokken een knapperige, heerlijke smaak en verteerbaarheid. Lekker met rijstmelk!
Ingrediënten
haver, gerst, tarwe, rogge en rijst.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
ontbijt
SPELTVLOKKEN demeter
- 500 gr
Grote spelt is een oude tarwevariëteit die zich kenmerkt door zijn hoog eiwitgehalte. Deze met stoom voorgekookte volkoren speltvlokken zijn zeer...
ontbijt
MUESLI GLUTENVRIJ
- 500 gr
INSTANT BEREIDINGSWIJZE-Met melk: giet koude of warme melk over de mengeling en geniet…-Gemengd met yoghurt, kwark, vruchtenmoes, honing,...
ontbijt
BOEKWEITVLOK GROF
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en...
ontbijt
KROUNCHY 5 VRUCHTEN
- 500 gr
Mengeling van krokante granen met vruchten afkomstig van biologische landbouw. Te gebruiken met melk, een plantaardige drank of met platte kaas.
ontbijt
KROUNCHY HAVER CHOCOLADE
- 500 gr
Een heerlijke mengeling die krokante glutenvrije havervlokken verbindt met genereuze stukken zwarte chocolade. Een glutenvrij alternatief voor...
ontbijt
MUESLI DONKERE CHOCOLADE
- 500 gr
Probeer deze graanmix eens met smeltende chocoladestukjes en heerlijke geroosterde hazelnoten. Chocolade staat ook bekend om zijn belangrijke...
ontbijt
BOEKWEITVLOKKEN INSTANT
- 250 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Bevat wondhelende rutine, ook gunstig na radioactieve straling. Zeer licht verteerbaar,...
Samenstelling : haver, gerst, tarwe, rogge en rijst. Deze geroosterde vlokken zijn een Vajra specialiteit. Met de grootste zorg bereid enkel met volle granen, afkomstig van biologische teelt, zachtjes gestoomd en vervolgens lichtjes geroosterd. Deze dubbele kookmethode geeft aan de vlokken een knapperige, heerlijke smaak en verteerbaarheid. Lekker met rijstmelk!