GRANEN PEULVR.FLAKES AMAND/HAZELN
- 325 gr
Heerlijke flakes van granen en peulvruchten gecombineerd met knapperig, voedzaam gedroogd fruit.
Ingrediënten
linzenmeel, volle rogge, geroosterde amandelen, geroosterde hazelnoten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
ontbijt
KROUNCHY AMANDELEN HAVER
- 500 gr
Mengeling van krokante granen en amandelen afkomstig van biologische landbouw. Te gebruiken met melk, een plantaardige drank of met verse kaas....
ontbijt
Maya Honingkoek
- 300 gr
Honingkoek met biologische honing uit Mexico, rechtstreeks van onze partner Maya Vinic. Lekker puur of met een beetje boter. Als ontbijt,...
ontbijt
KROUNCHY 3 CHOCOLADES
- 500 gr
Mengeling van knapperige granen en 9% chocolade van biologische landbouw. Geproduceerd in een atelier waar dopvruchten, soja, sesamzaad en pinda's...
ontbijt
KROUNCHY HAVER CHOCOLADE
- 500 gr
Een heerlijke mengeling die krokante glutenvrije havervlokken verbindt met genereuze stukken zwarte chocolade. Een glutenvrij alternatief voor...
ontbijt
KA'RE GEVULD MET HAZELNOTEN
- 375 gr
Granen gevuld met hazelnoten afkomstig van biologische landbouw. Geproduceerd in een atelier waar andere dopvruchten, sesamzaad en pinda's worden...
ontbijt
MOPS CHOCOLADE
- 300 gr
Granen met chocolade afkomstig van biologische landbouw. Geproduceerd in een bedrijf waar glutenbevattende granen, dopvruchten, soja, sesamzaad,...
ontbijt
SPELTFLAKES
- 250 gr
Spelt wordt beschouwd als de voorouder van tarwe. Vroeger werd het door de Galliërs verbruikt. Vandaag is het gekend voor zijn energetische...
ontbijt
KROUNCHY VRUCHTEN
- 1 kg
"Krounchy familial Fruits" van Grillon d'Or, knapperige granen met vruchten, een perfect ontbijt voor de hele familie !
ontbijt
Awakening Buddha - Hennep
- 360 gr
Bereid snel een ontbijt door simpelweg een groentedrank of water toe te voegen aan dit instantmengsel of toe te voegen aan je yoghurt! De...
ontbijt
KASTANJEVLOKKEN GEROOSTERD
- 500 gr
Het roosteren van de kastanjes draagt bij tot het vormen van een gelatineachtige laag die de vlokken toegankelijker maakt voor de verteringsenzymes...