Deze tofu-pesto sublimeert de smaak van dit traditionele Italiaanse culinaire gerecht. De pesto, met toetsen van verse basilicum, knoflook en olijfolie, voegt een heerlijk verfrissende toets toe. Een concentraat van mediterrane smaken! Biologische tofu van lactogisting is lekker en heeft een textuur die lijkt op die van feta. Het kan worden gebruikt als kaas, in salades, gebakken in olijfolie, gemengd met pasta of in sandwiches. Het is ook rijk aan eiwitten, een bron van Omega 3, glutenvrij, lactosevrij, cholesterolvrij en GMO-vrij.
Ingrediënten
Lacto-gefermenteerde SOJA 87,7% (gefilterd water, gepelde SOJAbonen, geselecteerde melkfermenten gekweekt op plantaardig medium), pesto 12,3% (basilicum, basilicuminfusie (koolzaadolie, basilicum), extra olijfolie van eerste persing, ongeraffineerd zout, knoflookinfusie (koolzaadolie van eerste persing, knoflook))
Deze tofu-pesto sublimeert de smaak van dit traditionele Italiaanse culinaire gerecht. De pesto, met toetsen van verse basilicum, knoflook en olijfolie, voegt een heerlijk verfrissende toets toe. Een concentraat van mediterrane smaken! Biologische tofu van lactogisting is lekker en heeft een textuur die lijkt op die van feta. Het kan worden gebruikt als kaas, in salades, gebakken in olijfolie, gemengd met pasta of in sandwiches. Het is ook rijk aan eiwitten, een bron van Omega 3, glutenvrij, lactosevrij, cholesterolvrij en GMO-vrij.