- Nieuw

CHOCOLATS DE PAULINE ,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert CHOCOLATS DE PAULINE u tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen. STALEN : op aanvraag verkrijgbaar bij info@vajra.bio
(REF : ASAPR1)
(REF : SND4)
(REF : REGA)
(REF : HMAF1)
(REF : HMAR1)
(REF : HMAO1)
(REF : REGC)
(REF : PA7116)
(REF : SND11)
(REF : PA7970)
(REF : ASGCCC1)
(REF : JBT)
(REF : SND9)
(REF : OXGU1)