
soja
SOJAVEZELS FIJN - 10 kg(REF : CPSHB3)
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig zijn voor de opneembaarheid van de verschillende macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten). De sojavezels helpen de darmdransit te regelen en verhinderen het lui worden van de darmen; ze spelen ook een rol in het voorkomen van hart-en vaatziekten.Gele soja is het rijkst aan eiwitten (40%). Ideaal om huisbereide tofu te maken.recept:Home-made sojamelk : laat gedurende een nacht 250gr gele soja wewken in koud water. Afgieten en nieuw water toevoegen en mixen. Aan de kook brengen en op zacht vuur laten koken gedurende 1u10'. Een vanillestokje in de lengte opensnijden en 10 minuten voor het einde van de kooktijd toevoegen. Afzeven en honing of siroop toevoegen, proeven. Heerlijk !
(REF : CPSHB3)
(REF : SJ4)
(REF : CPSHB4)
(REF : SJ3)
(REF : SVB3)
(REF : CPSMB4)
(REF : CPSMB3)
(REF : SVB4)
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig zijn voor de opneembaarheid van de verschillende macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten). De sojavezels helpen de darmdransit te regelen en verhinderen het lui worden van de darmen; ze spelen ook een rol in het voorkomen van hart-en vaatziekten.Gele soja is het rijkst aan eiwitten (40%). Ideaal om huisbereide tofu te maken.recept:Home-made sojamelk : laat gedurende een nacht 250gr gele soja wewken in koud water. Afgieten en nieuw water toevoegen en mixen. Aan de kook brengen en op zacht vuur laten koken gedurende 1u10'. Een vanillestokje in de lengte opensnijden en 10 minuten voor het einde van de kooktijd toevoegen. Afzeven en honing of siroop toevoegen, proeven. Heerlijk !