

Le P'tit BIO lardons worden gemaakt van gepekelde buiken van lokale Franse varkens. Daarna wordt de buik gestoomd en gerookt boven beukenhout. Daarna wordt hij in staafjes gesneden om de vorm van de lardons te krijgen. Een culinaire must-have voor in je koelkast, spek is ideaal voor zowel warme als koude gerechten (quiches, linzen, pizza's, omeletten, salades, pasta, etc.). Bacon moet gekookt worden gegeten, niet rauw. Bak ze 5 minuten of laat ze sudderen bij je gerecht.
Le P'tit BIO lardons worden gemaakt van gepekelde buiken van lokale Franse varkens. Daarna wordt de buik gestoomd en gerookt boven beukenhout. Daarna wordt hij in staafjes gesneden om de vorm van de lardons te krijgen. Een culinaire must-have voor in je koelkast, spek is ideaal voor zowel warme als koude gerechten (quiches, linzen, pizza's, omeletten, salades, pasta, etc.). Bacon moet gekookt worden gegeten, niet rauw. Bak ze 5 minuten of laat ze sudderen bij je gerecht.