BROODMIX ZONDER GLUTEN
- 500 gr
Een mengeling van rijstmeel en maïsmeel om gezond, licht en glutenvrij brood, pizza en gebak te maken.
Ingrediënten
rijstmeel, rijstzetmeel, maïszetmeel, rietsuiker, verdikkingsmiddel: guargom.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER
- 330 gr
Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die...
bakkerij-en-banketingredienten
PRALIN HAZELNOTEN
- 450 gr
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te...
bakkerij-en-banketingredienten
WIT AMANDELMEEL
- 300 gr
Afkomstig uit Spanje. De amandelnoot is zeer calorierijk en bevat enkelvoudige onverzadigde vetten die de slechte cholesterol naar beneden haalt....
bakkerij-en-banketingredienten
AMANDELEN POEDER WIT
- 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Ons...
bakkerij-en-banketingredienten
DADELPOEDER
- 250 gr
Dadelpoeder uit de oases van Chott el Jérid in Tunesië. Ons dadelpoeder, verkregen uit Deglet Nour-dadels die eenvoudigweg worden gedroogd en...
bakkerij-en-banketingredienten
RUWE CACAOPOEDER
- 200 gr
Ontvet cacaopoeder (essentieel om poeder te verkrijgen, anders is het product te vet) wordt gemaakt van gefermenteerde en zongedroogde bonen....
bakkerij-en-banketingredienten
WIT AMANDELMEEL
- 300 gr
De amandelnoot is zeer calorierijk en bevat enkelvoudige onverzadigde vetten die de slechte cholesterol doen dalen. Zodoende beschermt zij de...
bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER
- 3x15 gr
Bioreal bakpoeder, met een maximaal aandeel aan biologische ingrediënten, is het ideale alternatief voor het conventionele bakpoeder op basis van...
bakkerij-en-banketingredienten
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST ZONDER GLUTEN
- 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja
bakkerij-en-banketingredienten
HAZELNOOTPOEDER
- 150 gr
Fosfor, kalium en vitamine E zijn rijkelijk aanwezig in biologische hazelnoten.
bakkerij-en-banketingredienten
GEROOSTERD HAZELNOTENPOEDER
- 125 gr
We hebben deze hazelnoot van de variëteit Tonda Gentile in Italië geselecteerd voor zijn fijne smaak en lange afdronk. Deze hazelnoten worden...
bakkerij-en-banketingredienten
CAKE MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter...
bakkerij-en-banketingredienten
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE DROPS 72% - HAITI
- 2 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen!
Een mengeling van rijstmeel en maïsmeel om gezond, licht en glutenvrij brood, pizza en gebak te maken.