NAANBROOD NATUUR
- 240 gr
Naan is een zacht Indiaas platbrood dat perfect past bij curry en hartig broodbeleg. Het bevat geen suiker of yoghurt. Een authentiek Indiaas en veganistisch gerecht! Opnieuw opwarmen in de oven gedurende 5 minuten.
Ingrediënten
tarwebloem, water, zonnebloemolie, zeezout, aardappelvlokken, nigellezaad, guar, gist
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-patisserie
DROGE GIST ZONDER GLUTEN
- 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBR. WORTEL ROZIJNEN
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe en wortel. Door zijn rijkdom aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met...
bakkerij-patisserie
PITA BROOD SPELT
- 560 gr
Heerlijk palmolievrij volkoren pitabroodje gemaakt van biologisch speltmeel. Bevochtig en verwarm een paar minuten in de oven of broodrooster. Vul...
bakkerij-patisserie
DADELPOEDER
- 250 gr
Dadelpoeder uit de oases van Chott el Jérid in Tunesië. Ons dadelpoeder, verkregen uit Deglet Nour-dadels die eenvoudigweg worden gedroogd en...
bakkerij-patisserie
NAANBROOD KNOFLOOK
- 240 gr
Typisch Indiaas zacht plat brood met een licht knoflookachtige smaak. Zet de naan 5-6 minuten in de oven en serveer hem met een curry, of gewoon...
bakkerij-patisserie
RIJSTVELLEN
- 150 gr
Deze biologische rijstvellen zijn ideaal voor het maken van smakelijke lenterolletjes. Ze zijn geschikt voor mensen die een veganistisch of...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD ROGGEBROOD NATUUR
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle rogge. Zeer rijk aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met een evenwichtige...
bakkerij-patisserie
BANAAN NOTENCAKE
- 400 gr
Deze lekkere veganistische cake van gekiemde zaden combineert de zoetheid van bananen met de knapperigheid van gekookte noten. Gezoet met appelsap,...
Naan is een zacht Indiaas platbrood dat perfect past bij curry en hartig broodbeleg. Het bevat geen suiker of yoghurt. Een authentiek Indiaas en veganistisch gerecht! Opnieuw opwarmen in de oven gedurende 5 minuten.