Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die zeer effectief is tegen celveroudering.
Ingrediënten
Ongesuikerde cacaopoeder om te gebruiken in de keuken of bij het ontbijt, met rietsap of agavesiroop, havermout, melk en een paar rozijnen.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-patisserie
DADELPOEDER
- 250 gr
Dadelpoeder uit de oases van Chott el Jérid in Tunesië. Ons dadelpoeder, verkregen uit Deglet Nour-dadels die eenvoudigweg worden gedroogd en...
bakkerij-patisserie
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
bakkerij-patisserie
MINI NAANBROOD NATUUR
- 280 gr
Naan is een zacht Indiaas platbrood dat perfect past bij curry en hartig broodbeleg. Het bevat geen suiker of yoghurt. Een authentiek Indiaas en...
bakkerij-patisserie
PITA BROOD TARWE
- 280 gr
Pitta brood (of Libanees brood) is origineel van het Midden-Oosten. Men kan het meestal in Oosterse voedingswinkels vinden en in Libanese...
bakkerij-patisserie
RIJSTVELLEN
- 150 gr
Deze biologische rijstvellen zijn ideaal voor het maken van smakelijke lenterolletjes. Ze zijn geschikt voor mensen die een veganistisch of...
bakkerij-patisserie
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die zeer effectief is tegen celveroudering.