Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 600ml lauw water toe en meng. 3. Voeg 10g zout toe en meng tot een soepel en homogeen deeg. 4. Vorm het deeg tot één of twee bollen op een bebloemde oppervlak. 5. Laat 60min rusten onder een doek en bak 45min op 185°C.
Ingrediënten
Ingrediënten: Volkoren rijstmeel*, blonde gierstmeel*, tapiocazetmeel*, aardapelzetmeel*, boekweitmeel*, psyllium*, glutenvrije gist, guargom*. *Biologische landbouw
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-patisserie
OMEGA 3 BROOD
- 300 gr
Ontdek ons heerlijke glutenvrije brood op basis van haver en zaden, een gezond en lekker alternatief voor traditioneel brood. Voorgesneden en gist-...
bakkerij-patisserie
CACAOPOEDER
- 160 gr
Cacaopoeder. De cacaoboom is de levensboom van de Maya's. Het vruchtzaad bevat een afgeleide van polyfenol, nl. procyanidine, een uitstekende...
bakkerij-patisserie
TORTILLA WRAPS 6ST
- 240 gr
Deze Mexicaanse wraps zijn een praktische en lekkere optie voor een snelle maaltijd. Doordat ze gemakkelijk op te vouwen zijn, zijn ze perfect voor...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBR. WORTEL ROZIJNEN
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe en wortel. Door zijn rijkdom aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met...
bakkerij-patisserie
NAANBROOD NATUUR
- 240 gr
Naan is een zacht Indiaas platbrood dat perfect past bij curry en hartig broodbeleg. Het bevat geen suiker of yoghurt. Een authentiek Indiaas en...
bakkerij-patisserie
BAKPOEDER
- 3x15 gr
Bioreal bakpoeder, met een maximaal aandeel aan biologische ingrediënten, is het ideale alternatief voor het conventionele bakpoeder op basis van...
bakkerij-patisserie
CACAOPOEDER
- 330 gr
Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die...
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 600ml lauw water toe en meng. 3. Voeg 10g zout toe en meng tot een soepel en homogeen deeg. 4. Vorm het deeg tot één of twee bollen op een bebloemde oppervlak. 5. Laat 60min rusten onder een doek en bak 45min op 185°C.