WATERKEFIR HIBISCUS
- 330 ml
Maceratie in gedynamiseerd water en gisting van de ingrediënten gedurende 2 à 3 dagen onder regelmatig roeren, losse filtratie met fijnmazig doek (geen steriele filtratie of pasteurisatie), vervolgens botteling vóór het einde van de gisting voor een optimale hergisting en carbonatie.Cocktail idee:Gin-Kéfir: 1 scheut Gin, 1/3 scheut vloeibare rietsuiker, de rest is Eau Vertueuse Kefir Kir: een scheutje zwartebessenlikeur of -siroop, de rest is Kefir Rosé, te serveren in een champagne glas
Ingrediënten
gedynamiseerd water, citroen, waterkefir, suiker (verteerd door de kefir), vijgen, zwarte besblad, hibiscus
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
dranken
HAPPY GINGER CURCUMA
- 1 L
Pittige verwarmende drank van appelsap met gember, kruiden en kurkuma. Ideaal tijdens kille winterdagen. Zowel koud als warm te gebruiken....
dranken
ANANASSAP 20cl
- 200 ml
Exotisch sap zonder toegevoegde suiker, boordevol vitamine C. Een boost voor de immuniteit en bevordert de vertering van eiwitten.
dranken
OSSA GEMBER - CITROEN
- 250 ml
Een biologische drank die je stabiele energie geeft. We hebben allemaal een boost nodig, vooral op maandag. Als je niet verslaafd bent aan...
dranken
RODE BIETENSAP
- 1 L
Lichtzoet sap met een mooie donkerrode kleur, zonder toevoegingen. Het ideale gezondheidsdrankje voor sporters of zelfs te gebruiken als...
dranken
ZUIGELINGENMELK 3
- 600 gr
Biologische melkpoeder voor baby's van 10 maanden tot 3 jaar, uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, Demeter-gecertificeerde melk uit...
dranken
ZUIGELINGENMELK 4
- 600 gr
Deze groeimelk kan worden gegeven aan baby's vanaf 12 maanden als aanvulling op een gevarieerde voeding of om graanpap te bereiden. Gemaakt van 99%...
dranken
ZUIGELINGENMELK 1
- 400 gr
Holle First Stage Milk is een biologisch zuigelingenmelkpoeder op basis van koemelk dat gebruikt kan worden vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6...
Maceratie in gedynamiseerd water en gisting van de ingrediënten gedurende 2 à 3 dagen onder regelmatig roeren, losse filtratie met fijnmazig doek (geen steriele filtratie of pasteurisatie), vervolgens botteling vóór het einde van de gisting voor een optimale hergisting en carbonatie.Cocktail idee:Gin-Kéfir: 1 scheut Gin, 1/3 scheut vloeibare rietsuiker, de rest is Eau Vertueuse Kefir Kir: een scheutje zwartebessenlikeur of -siroop, de rest is Kefir Rosé, te serveren in een champagne glas