Geitenkaas met netels (+/- 2,5 kg)
Ingrediënten
MELK, kruiden (brandnetel, bieslook, SELDERIJ, peterselie, knoflook, ui), fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Chevrin (+/- 230 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in een kelder. De naam komt van het oude bijvoeglijk naamwoord voor “alles wat...
geitenmelk
Geitenkaaspasta - chavrou stijl (125 gr)
Deze geitenkaaspasta is het resultaat van echte expertise! Mild, fris en smeltend, met een vleugje Guérande-zout, zal hij ouders en kinderen zeker...
geitenmelk
Crottin affiné (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 15 dagen. De naam komt van het woord “crot” in Berrichon (een Romaanse taal),...
geitenmelk
Le cabretin (140 gr)
Cabretin is, zoals de naam al zegt, een geitenkaas! Hij heeft een fijne, bloomachtige korst en een zeer romige kern. Deze kaas bevat geen dierlijk...
geitenmelk
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...