Petite rouelle met as (155 gr)
Cendrée, deze melkzuurkaas heeft geen kern, maar wel veel body en een originele vorm, waarin alle smaken van een opscheplepelkaas harmonieus zijn geconcentreerd.
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, plantaardige houtskool
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Le Crottin van geitenmelk (2 x 60 gr)
Crottin van geitenmelk is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een aparte kaas met een stevige textuur die zich na verloop van tijd...
geitenmelk
Chèvre (geit) de Wavreumont (+/- 2 kg)
Chèvre de Wavreumont (Monastère Saint Remacle) is een biologische kaas met een natuurlijke korst en een halfharde witte kaasmassa. Het is een...
geitenmelk
Sainte Maure met as (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...
geitenmelk
Natuurlijke geitenkaaspasta (150 gr)
Deze verse kaas, gemaakt van biologische volle geitenmelk, heeft een smeerbare textuur. Met zijn natuurlijke, milde smaak kan hij worden gesmeerd...
geitenmelk
Gouda van geit Italiaans (+/- 5 kg)
Mèkkerstee met Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Dit geeft de kaas een...
geitenmelk
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
geitenmelk
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...
‹ ›
Cendrée, deze melkzuurkaas heeft geen kern, maar wel veel body en een originele vorm, waarin alle smaken van een opscheplepelkaas harmonieus zijn geconcentreerd.