WITTE SPAANSE BONEN
- 400 gr
Deze witte Spaanse bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
Ingrediënten
Witte Spaanse bonen, water.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
groenten-en-peulvruchten
KIKKERERWTEN VERS
- 400 gr
Deze kikkererwten zijn binnen de 6 uren na de oogst gekookt. Klaar voor gebruik, voor allerlei koude of warme recepten (slaatjes, hummus, soepen,...
- Niet op voorraad
- Sold out
groenten-en-peulvruchten
SOJASCHEUTEN
- 330 gr
Deze sojascheuten zijn knapperig en klaar om te eten. Perfect om te gebruiken in salades en roerbakgerechten
groenten-en-peulvruchten
LINZEN demeter
- 350 gr
Opmerking: er kan soms verkleuring aan de bovenkant van de bokaal optreden. Dit owv oxidatie, het is een natuurlijk proces en heeft in geen geval...
groenten-en-peulvruchten
AZUKI BONEN
- 400 gr
Deze azukibonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
ZUURKOOL NATUUR
- 700 ml
Zuurkool met jeneverbessen. Zuurkool is gemaakt van gefermenteerde witte kool. Het bevat veel vitaminen en mineralen en is ook rijk aan melkzuur en...
groenten-en-peulvruchten
PICKLES RODE BIET DULSE KRUIDEN
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
groenten-en-peulvruchten
ZWARTE BONEN
- 400 gr
Deze zwarte bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.
groenten-en-peulvruchten
PARIJSE CHAMPIGNONS
- 280 gr
Deze champignons zijn gesneden en klaar voor gebruik. Ideaal om altijd in de kast te hebben. Heerlijk in pasta, stoofpotten, soep en pizza.
groenten-en-peulvruchten
MIX PEULVRUCHTEN
- 400 gr
Mengsel van verschillende soorten bonen en kikkererwten, voor een heerlijk kleur- en smaakpalet.
Deze witte Spaanse bonen in blik zijn klaar voor gebruik. Men kan ze warm of koud gebruiken, dit in allerlei recepten.