Arame is met zijn zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Met zijn discrete smaak is arame ideaal voor een eerste kennis met zeewier. Arame heeft een donkere kleur, bijna zwart, die al uw gerechten van tofu, tempeh, groenten en salades zal sieren. Vooral rijk aan calcium en fosfor. Voor gebruik week de arame in koud water gedurende 10 minuten, het zal van volume verdubbelen.
Ingrediënten
arame (eisenia bicyclis)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
INSTANT MISO SOEP ROOD
- 4x8 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEDROOGDE SEITAN PLAT ITA FU
- 130 gr
Ita Fu is een gedroogde seitan in lange platte vellen waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld. Het...
japanse-en-macrobiotische-prod
KUZU WIT
- 750 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
japanse-en-macrobiotische-prod
SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD
- 10 kg
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE GIERST
- 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA GEMBER
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-prod
SILKEN TOFU TETRA PACK
- 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...
japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE VERMICELLI RIJST NOEDELS
- 180 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-prod
THAI RIJST NOEDELS
- 250 gr
Glutenvrije witte rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN
- 2 L
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...
japanse-en-macrobiotische-prod
GINGER PICKLE
- 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...
japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 2,5 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-prod
MISOSOEP PASTA SESAM
- 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...
japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO
- 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN MIKAWA
- 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...
‹ ›
Arame is met zijn zoete en milde smaak een goede manier om kennis te maken met zeewieren in het dagelijkse menu. Met zijn discrete smaak is arame ideaal voor een eerste kennis met zeewier. Arame heeft een donkere kleur, bijna zwart, die al uw gerechten van tofu, tempeh, groenten en salades zal sieren. Vooral rijk aan calcium en fosfor. Voor gebruik week de arame in koud water gedurende 10 minuten, het zal van volume verdubbelen.