Charmeux van geit (+/- 3,5 kg)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, rode bacteriën
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-geitenmelk
Le Père Daniel (+/- 240 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en...
kaas-van-geitenmelk
PRECO - Caprice de chevron (+/- 750 gr)
Dit is een zachte kaas met een bloomachtige korst, gemaakt van gepasteuriseerde melk. De licht krijtachtige kern smelt als hij rijpt. Hij heeft een...
kaas-van-geitenmelk
Sainte Maure met as (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...
kaas-van-geitenmelk
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
kaas-van-geitenmelk
Chevrin (+/- 230 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in een kelder. De naam komt van het oude bijvoeglijk naamwoord voor “alles wat...