Boulette de Houmont (250 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 71816
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurbacteriën & Penicilium Roqueforti
THT : THT
Kartoneenheid : 3
Minimum afname : 3
EAN : 5419980378095
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
Rauwe koemelk, fermenten, dierlijk stremsel, peper, zout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Verse Kaas, Kerrie & Dadels - Carlo (140 gr)

(REF : 72911)

kaas-van-koemelk
Le Filou mager (+/- 2,5 kg)

(REF : 21416)

kaas-van-koemelk
Vieux Liège sneetjes (150 gr)

(REF : 21614)

kaas-van-koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)

(REF : 71905)

kaas-van-koemelk
Ardenner Belegen (+/- 5 kg)

(REF : 21603)

kaas-van-koemelk
Gouda oud in sneetjes (150gr)

(REF : 20005)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26010)

kaas-van-koemelk
PRECO - Le Saint Servais (+/- 4,5 kg)
Roue d’environ 5 kg, à pâte dure, non cuite. Ce fromage biologique au lait cru a été mis au point par Laurent Jamar à la ferme du Bois...

(REF : 20306)

kaas-van-koemelk
Mamé Vî Bleu (+/- 450 gr)

(REF : 21415)

Gerijpte Le Valèt (+/-...
  • Nieuw
kaas-van-koemelk
Gerijpte Le Valèt (+/- 3 kg)

(REF : 27251)

kaas-van-koemelk
Comté Marcel Petite 12 mois (+/- 4,5 kg)

(REF : 21114)

kaas-van-koemelk
Gruyère 1/8 wiel (+/- 4,5 kg)

(REF : 24601)

kaas-van-koemelk
Amour Rouge d'Antoine (+/- 750 gr)

(REF : 27507)

kaas-van-koemelk
Verse koeienkaas, peper & citroen - Pina (140 gr)

(REF : 72909)

kaas-van-koemelk
Lactosevrije mascarpone (250 gr)

(REF : 30172)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26005)