Ingrediënten
MELKserum, MELK, zout, zuurteregelaar : melkzuur
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-koemelk
Le Cru des Fagnes (+/- 800 gr)
Le Cru des Fagnes est fabriqué à base de lait cru, fromage à pâte molle et à croûte fleurie d’un poids avoisinant les 800 grammes. De par son...
kaas-van-koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...
kaas-van-koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Gorgonzola BIO 170g wordt in Italië gemaakt. Het is een blauwgeaderde, zachte kaas gemaakt van gepasteuriseerde melk. De kaas kreeg zijn BOB in...
kaas-van-koemelk
PRECO - Le Saint Servais (+/- 4,5 kg)
Roue d’environ 5 kg, à pâte dure, non cuite. Ce fromage biologique au lait cru a été mis au point par Laurent Jamar à la ferme du Bois...