PRECO - Le Saint Servais (+/- 4,5 kg)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20306
Merk : BIOFERME
Melktype : Gethermiseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
Bestelling : VOORBESTELLING VRIJDAG VOOR 12 UUR VOOR LEVERING EINDE VAN DE WEEK
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
Technische fiche :
Downloaden SAINT-SERVAIS.DOCX
EAN : 5413444100123
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Productbeschrijving

Roue d’environ 5 kg, à pâte dure, non cuite. Ce fromage biologique au lait cru a été mis au point par Laurent Jamar à la ferme du Bois Saint-Servais d’où l’origine de son nom. Sa pâte présente quelques petites ouvertures rondes. Sa croûte est naturelle, et est le fruit de nombreux lavages. Son goût est légèrement piquant et caractéristique d’un fromage à pâte dure au lait cru, il se renforce avec l’augmentation du temps d’affinage, garanti à minimum 6 semaines. Médaillé de bronze au concours européen BIOCASEUS 2009 en catégorie pâte demi-dure. Coup de coeur 2009 des «Chefs de cuisine» au concours des Fromages de Wallonie au Château de Harzé.


Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Blanc Coucou ortie persil (+/- 2 kg)

(REF : 22102)

kaas-van-koemelk
Pain au basilic (+/- 2,7 kg)

(REF : 20319)

kaas-van-koemelk
Brie koe met bloemen (+/- 1,6 kg)

(REF : 22003)

kaas-van-koemelk
Smeerkaas natuur (150 gr)

(REF : 21362)

kaas-van-koemelk
Oud gouda in blok (180 gr)

(REF : 20077)

kaas-van-koemelk
Ardenner Belegen (+/- 5 kg)

(REF : 21603)

kaas-van-koemelk
California met kruiden (150 gr)

(REF : 27511)

kaas-van-koemelk
Maquée (Platte Kaas) de Manhay (250gr)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 30% vet in de droge stof

(REF : 20326)

kaas-van-koemelk
Gouda oud in sneetjes (150gr)

(REF : 20005)

kaas-van-koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)

(REF : 24801)

kaas-van-koemelk
Raclette met zomertruffels (5 kg)
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig

(REF : 20375)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano (200 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26002)

kaas-van-koemelk
Brin de Folie met bier (Beaurinois) (+/- 2,6 kg)

(REF : 21903)

kaas-van-koemelk
Brie (125 gr)

(REF : 27514)

kaas-van-geitenmelk
Geitenbrie rozemarijn (+/- 1,6 kg)

(REF : 22004)

kaas-van-koemelk
Gruyère portie (200 gr)

(REF : 24607)