Parmezaan Reggiano AOP 12 maanden (200 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel langzaam rijpt. Het heeft de Beschermde Oorsprongsbenaming sinds 1934. Verkrijgbaar in 3 kg (24 maanden), blokken van 200 gr, schaafsel en geraspt.
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-koemelk
Morbier 1/2 wiel (+/- 2,5 kg)
Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het...
kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel langzaam rijpt. Het heeft de Beschermde Oorsprongsbenaming sinds 1934. Verkrijgbaar in 3 kg (24 maanden), blokken van 200 gr, schaafsel en geraspt.