Le Petit Lathuy (300 gr)

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 20303
Merk : BIOFERME
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5413444100062
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Productbeschrijving

Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre, 3 cm d’épaisseur, d’un poids proche de 300 grammes. Sa croûte fleurie composée de moisissures nobles qui se forment au cours de la maturation en cave, est identique à celle du Camembert. C’est un fromage bio délicat à la pâte souple et crémeuse. Il est légèrement salé. Sa teneur en matière grasse est de 45 à 50 % par rapport à la matière sèche. Ce fromage bio a remporté le «Coq de Cristal» à la foire agricole de Libramont en 2004 ainsi que le prix au concours des Fromages des Wallonie du Château d’Harzé en 2005.


Ingrediënten
MELK stremsel, fermenten, zout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Scamorza Affumicata (+/- 720 gr)

(REF : 27505)

kaas-van-koemelk
Gouda light in sneetjes (150gr)

(REF : 20006)

kaas-van-koemelk
Gerookte Noordzeekaas (+/- 1,7 kg)

(REF : 21473)

kaas-van-koemelk
Charmeux rouge koe ( +/- 3.5kg)

(REF : 20029)

kaas-van-koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)

(REF : 20412)

kaas-van-koemelk
Tommette fermière met bloemen (+/- 1,9 kg)

(REF : 21371)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26010)

kaas-van-koemelk
Gorgonzola (170 gr)
Gorgonzola BIO 170g wordt in Italië gemaakt. Het is een blauwgeaderde, zachte kaas gemaakt van gepasteuriseerde melk. De kaas kreeg zijn BOB in...

(REF : 26006)

kaas-van-koemelk
PRECO - Crémeux vers (+/- 2 kg)

(REF : 21406)

kaas-van-koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Reblochon fermier de Savoie AOP. Au lait cru bio de vache. Au goût franc et agréable, à pâte souple et crémeuse. Les massifs montagneux des...

(REF : 26901)

kaas-van-koemelk
Parmesan Reggiano BOB 22 maanden (1/8 meule - +/- 4,5 kg)

(REF : 29010)

kaas-van-koemelk
Raclette met Espelette peper (+/- 4,5 kg)

(REF : 20369)

kaas-van-koemelk
Comté jeune 1/8 (+/- 4,5 kg)
De ‘Cabriolait’, een kaas uit geitenmelk met gewassen korst, is een unieke combinatie.

(REF : 20399)

kaas-van-koemelk
Mozzarella (125 gr)

(REF : 27509)

kaas-van-koemelk
Brie met kruiden (+/- 1,8 kg)

(REF : 22006)

Meuhlicieux-...
  • Nieuw
kaas-van-koemelk
Meuhlicieux- reblochon-type kaas (+/- 500g)
Ongekookte geperste kaasLichaam: soepelSmaak: zacht en romig

(REF : 20376)