Blanc Coucou tomate basilic (+/- 2 kg)

Ja
Productinformatie
Referentie : 22101
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 2210122101228
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout, gemengde specerijen (tomaat, basilicum)

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Mamé Vî Bleu (450 gr)

(REF : 21415)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano gemalen (80 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26005)

kaas-van-koemelk
Gorgonzola 1/8e wiel (+/- 1,5 kg)

(REF : 22301)

kaas-van-koemelk
Lactosevrije mozzarella (100 gr)

(REF : 30170)

kaas-van-koemelk
Ardenner Gember (+/- 3 kg)

(REF : 21607)

kaas-van-koemelk
Bellie jeune - gouda (+/- 4 kg)

(REF : 20396)

kaas-van-koemelk
Petit Brie van rauwe melk (1 kg)

(REF : 26103)

kaas-van-koemelk
Le Valèt (+/- 3 kg)

(REF : 27250)

kaas-van-koemelk
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)

(REF : 24702)

kaas-van-koemelk
Lactosevrije cottage cheese (150 gr)

(REF : 30171)

kaas-van-koemelk
Comté Juraflore 1/8 (+/- 5 kg)
Deze kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk. Het is een geperste, gekookte pasta met een gezouten oppervlak, een gewreven korst, stevig en korrelig,...

(REF : 23901)

kaas-van-koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

kaas-van-koemelk
Gepasteuriseerde Camembert Fin Normand (150 gr)

(REF : 26106)

kaas-van-koemelk
Ricotta (250 gr)

(REF : 30177)

kaas-van-koemelk
Lactosevrij parmezaanse kaas (150 gr)

(REF : 71905)

kaas-van-koemelk
Gouda jong in sneetjes (150gr)

(REF : 20003)