Morbier 1/2 wiel (+/- 4 kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 23903
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 3542865011120
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Productbeschrijving

Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het productiegebied van de BOB Morbier strekt zich uit over de departementen Doubs, Jura en Ain en de zwarte streep aan de binnenkant van de kaas is zijn kenmerk.


Ingrediënten
MELK, fermenten, zout, stremsel, kleurstof (plantaardige houtskool)

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26004)

kaas-van-koemelk
Comté Marcel Petite réserve 12-14 maanden (+/- 4,5 kg)

(REF : 21116)

kaas-van-koemelk
PRECO - Le Grand Fagnê (+/- 700 gr)
Biologische kaas van gethermiseerde koemelk, zacht, met een saffraankleurige gemengde korst

(REF : 20350)

kaas-van-koemelk
Appenzeller 1/2 wiel (+/- 3,5 kg)

(REF : 24602)

kaas-van-koemelk
Le Filou mager (+/- 2,5 kg)

(REF : 21416)

kaas-van-koemelk
Zwarte knoflook Gouda (+/- 4 kg)

(REF : 20016)

kaas-van-koemelk
Blanc Coucou thym, curry & coriandre (+/- 2 kg)

(REF : 22105)

kaas-van-koemelk
Reblochon (230 gr)

(REF : 27515)

kaas-van-koemelk
Natuur cream cheese (150 gr)

(REF : 21670)

kaas-van-koemelk
Mozzarella (125 gr)

(REF : 27509)

kaas-van-koemelk
Raclette met Espelette peper (+/- 4,5 kg)

(REF : 20369)

kaas-van-koemelk
Tête de Moine (+/- 800 gr)

(REF : 25803)

kaas-van-koemelk
Cheddar hart (200 gr)

(REF : 27301)

kaas-van-koemelk
Ardenner jong sneetjes (150 gr)

(REF : 21611)

kaas-van-koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

kaas-van-koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Geperste gekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: goudkleurige, strokleurige morgée korstPastei: dun en smeltend, ivoor-...

(REF : 22507)