Morbier 1/2 wiel (+/- 4 kg)
Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het productiegebied van de BOB Morbier strekt zich uit over de departementen Doubs, Jura en Ain en de zwarte streep aan de binnenkant van de kaas is zijn kenmerk.
Ingrediënten
MELK, fermenten, zout, stremsel, kleurstof (plantaardige houtskool)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...
kaas-van-koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...
kaas-van-koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Geperste gekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: goudkleurige, strokleurige morgée korstPastei: dun en smeltend, ivoor-...
Morbier is een geperste, ongekookte kaas gemaakt van rauwe koemelk. Hij heeft een soepele, romige textuur en een licht romige smaak. Het productiegebied van de BOB Morbier strekt zich uit over de departementen Doubs, Jura en Ain en de zwarte streep aan de binnenkant van de kaas is zijn kenmerk.