Ingrediënten
MELKroom, fermenten, stremsel, zout, gefermenteerd permeaat, vanillebereiding (rietsuiker, vanille)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas-van-koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Reblochon fermier de Savoie AOP. Au lait cru bio de vache. Au goût franc et agréable, à pâte souple et crémeuse. Les massifs montagneux des...
kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...
kaas-van-koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Geperste gekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: goudkleurige, strokleurige morgée korstPastei: dun en smeltend, ivoor-...