Mascarpone (250 gr)

Ja
Productinformatie
Referentie : 30178
Merk : ZUGER
Melktype : Gepasteuriseerde koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
Technische fiche :
Downloaden Mascarpone (250 gr)
EAN : 7640101091052
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
MELKroom, fermenten, stremsel, zout, gefermenteerd permeaat, vanillebereiding (rietsuiker, vanille)

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Reblochon fermier de Savoie AOP. Au lait cru bio de vache. Au goût franc et agréable, à pâte souple et crémeuse. Les massifs montagneux des...

(REF : 26901)

kaas-van-koemelk
Emmental blok (+/- 3 kg)

(REF : 21833)

kaas-van-koemelk
Tommette de Yenne met rauwe melk (+/- 850 gr)

(REF : 22501)

kaas-van-koemelk
Comté Fort St Antoine Réservation + 16 maanden 1/8 wiel (+/- 5 kg)

(REF : 21115)

kaas-van-koemelk
Mager maquée met rauwe melk (195 gr)

(REF : 71814)

kaas-van-koemelk
Gerookte Noordzeekaas (+/- 1,7 kg)

(REF : 21473)

kaas-van-koemelk
Comté Marcel Petite réserve 12-14 maanden (+/- 4,5 kg)

(REF : 21116)

kaas-van-koemelk
Gouda met pesto (+/- 5 kg)

(REF : 26398)

kaas-van-koemelk
Kaas 0% lactosevrij (200 gr)

(REF : 30180)

kaas-van-koemelk
Raclette van de Alpen (+/- 7 kg)

(REF : 26904)

kaas-van-koemelk
Cheddar gerookt op eikenhout (1 kg)

(REF : 27305)

kaas-van-koemelk
Amour Rouge d'Antoine (+/- 750 gr)

(REF : 27507)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26005)

kaas-van-koemelk
Ptit Robin (125 gr)

(REF : 71900)

kaas-van-koemelk
Noordzeekaas (+/- 1,7 kg)

(REF : 21472)

kaas-van-koemelk
Meule de Savoie 1/8 ste wiel (+/- 5 kg)
Geperste gekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: goudkleurige, strokleurige morgée korstPastei: dun en smeltend, ivoor-...

(REF : 22507)