Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde volle koemelk en wordt gekenmerkt door zijn romige textuur en rijke smaak, zowel mild als licht pikant, met typische blauwe aders. Deze kaas heeft het BOB-label (Beschermde Oorsprongsbenaming), dat de herkomst en de traditionele productiemethode garandeert, en voldoet aan strenge normen op het gebied van kwaliteit en milieuduurzaamheid.
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde volle koemelk en wordt gekenmerkt door zijn romige textuur en rijke smaak, zowel mild als licht pikant, met typische blauwe aders. Deze kaas heeft het BOB-label (Beschermde Oorsprongsbenaming), dat de herkomst en de traditionele productiemethode garandeert, en voldoet aan strenge normen op het gebied van kwaliteit en milieuduurzaamheid.