Le Chevronais (+/- 250 gr)
Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
kaas
Le Crottin van geitenmelk (2 x 60 gr)
Crottin van geitenmelk is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een aparte kaas met een stevige textuur die zich na verloop van tijd...
kaas
Geraspte kaas (200 gr)
Deze halfharde geperste kaas is gemaakt van biologisch geteelde koemelk. Hij is romig en mild en zal je gratins of pastagerechten verrukken.
kaas
Tomme des Botteresses (+/- 3 kg)
Deze geperste tomme van schapenmelk rijpt 2 tot 3 maanden in een kelder. De naam komt van een plaats in de Condroz. De naam Botteresse verwijst...