

Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)


Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in Italië. Deze kaas is I.C.E.A. gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteits- en rijpingscriteria van het Parmigiano Reggiano Consortium. De kaas rijpt 12 maanden, waardoor hij een intense smaak krijgt, rijk aan umami en licht fruitig. De fijn geraspte kaasblaadjes zijn ideaal om je gerechten mee op smaak te brengen of om zo van te genieten.
(REF : 26100)
(REF : 21002)
(REF : 20003)
(REF : 21066)
(REF : 21015)
(REF : 20303)
(REF : 25903)
(REF : 71901)
(REF : 30172)
(REF : 21810)
(REF : 23805)
(REF : 27307)
(REF : 20395)
(REF : 20306)
(REF : 21062)
(REF : 26398)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in Italië. Deze kaas is I.C.E.A. gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteits- en rijpingscriteria van het Parmigiano Reggiano Consortium. De kaas rijpt 12 maanden, waardoor hij een intense smaak krijgt, rijk aan umami en licht fruitig. De fijn geraspte kaasblaadjes zijn ideaal om je gerechten mee op smaak te brengen of om zo van te genieten.