Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 26004
Merk : AMBROSI
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 8002503231921
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Zuivel
Subcategorie : Kaas

Productbeschrijving

Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in Italië. Deze kaas is I.C.E.A. gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteits- en rijpingscriteria van het Parmigiano Reggiano Consortium. De kaas rijpt 12 maanden, waardoor hij een intense smaak krijgt, rijk aan umami en licht fruitig. De fijn geraspte kaasblaadjes zijn ideaal om je gerechten mee op smaak te brengen of om zo van te genieten.


Ingrediënten
MELK, stremsel, fermenten, zout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie: