Cheddar met truffel (1 kg)
Ingrediënten
Biologische MELK 94,42%, zwarte truffelsaus (zwarte truffel 70%, zwarte truffelolie 30%) Stremsel (plantaardig) 0,006%, zout 1,8%, melkzuurferment 0,77%
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...
kaas
Geraspte kaas (200 gr)
Deze halfharde geperste kaas is gemaakt van biologisch geteelde koemelk. Hij is romig en mild en zal je gratins of pastagerechten verrukken.
kaas
Coeur de Paille (+/- 1,2 kg)
Deze kaas, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, is verrassend zacht en romig, en zal je verbazen met zijn zachtheid en gulheid.
kaas
Natuurlijke geitenkaaspasta (150 gr)
Deze verse kaas, gemaakt van biologische volle geitenmelk, heeft een smeerbare textuur. Met zijn natuurlijke, milde smaak kan hij worden gesmeerd...
kaas
Fleurs de chèvre (+/- 1 kg)
Fleurs de chèvre is een zachte, gepasteuriseerde geitenkaas met een gemengde korst. Deze kaas rijpt 3 weken in onze kelders en heeft een smeltende,...
kaas
Brillat Savarin gerijpt (200 gr)
Brillat Savarin IGP is een zachte, dubbele roomkaas met een bloomachtige korst. De zuurgraad neemt na verloop van tijd af en maakt plaats voor...