Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een gemiddeld vetgehalte. Verkrijgbaar in blokvorm of geraspt.
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Le Père Daniel (+/- 240 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Daniel, de oprichter en...
kaas
Gouda van geit jong belegen (+/- 7 kg)
Mèkkerstee affiné is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze gemaakt. De kaas rijpt 4 maanden en is vol van smaak en erg romig.
kaas
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.
kaas
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
kaas
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...
kaas
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
‹ ›
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een gemiddeld vetgehalte. Verkrijgbaar in blokvorm of geraspt.