Geitenkaas met spek (2 x 65 gr)
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, fermenten, spek (varkenvlees, kruiden, zeezout)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
De twee cabécous (2 x 70 gr)
Deze traditionele melkzuurkaas uit het zuidwesten van Frankrijk is klein van formaat en ontwikkelt een krachtige smaak naarmate hij langer rijpt...
kaas
Vieux Liège natuurkorst (+/- 5 kg)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal als aperitief of op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat...
kaas
Schapenbrie (+/- 1,5 kg)
Een romige Brie van biologische schapenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.
kaas
Le Cabécou (3 x 35 gr)
Cabécou komt van het Occitaanse woord voor geit, Cabre. Onder de bloomachtige korst onthult deze zachte kaas een smeltende kern die zich na verloop...
kaas
PRECO - Sainte Maure Natuur (450 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. De naam komt van het Oudfranse “maure” dat “zwart” betekent. Sainte Maure, de zwarte...