Pas de rouge, Trappisten stijl (+/- 2,5 kg)
Ingrediënten
MELKwrongel, fermenten, stremsel, zeezout, rode bacteriën
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Gouda van geit fenegriek (+/- 5 kg)
Mèkkerstee Fenugrec is een biologische geitenkaas die een licht nootachtige smaak krijgt door de toevoeging van fenegriekzaad. Deze geitenkaas is 8...
kaas
Gorgonzola (170 gr)
Biologische Gorgonzola BOB is een blauwaderkaas die wordt geproduceerd in de regio's Piemonte en Lombardije in Noord-Italië. De kaas wordt gemaakt...
kaas
Smeerkaas natuur (150 gr)
Deze 100% recyclebare kartonnen gewone kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk uit Bretagne. De dikke, romige textuur zonder toevoegingen of...
kaas
Merlijn Madrid (+/- 1,8 kg)
Merlijn is een gerijpte geitenkaas die op traditionele wijze laag voor laag wordt opgeschept. Deze ronde kaas heeft een zachte, smeltende en...
kaas
Brie natuur (+/- 1,5 kg)
Een romige Brie gemaakt van biologische Belgische koemelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.
kaas
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
kaas
Ptit Robin (125 gr)
P'TIT ROBIN BIO zero lactose is zacht en gul met een lichte notensmaak en een “knapperig-smeltende” sensatie. Gemakkelijk te eten en ideaal als...