Ingrediënten
MELK wrongel, fermenten, stremsel, zout, blauwschimmel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
kaas
Gouda groene pesto (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
kaas
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
kaas
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...
kaas
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...