Een romige Brie van biologische geitenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.
Ingrediënten
MELK, zeezout, fermenten, calciumchloride, penicilinum candidum
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Lou Larzac Pérail (150 gr)
Een zachte, volle kaas met een fijne, licht heuvelachtige korst. Deze witte kaas heeft een romige textuur.
kaas
Lactosevrije Feta (150g)
Maak kennis met authentieke Griekse Feta BOB gemaakt van biologische schapen- en geitenmelk. De lactosevrije versie van Danatel maakt indruk met...
kaas
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
kaas
Smeerkaas natuur (150 gr)
Deze 100% recyclebare kartonnen gewone kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk uit Bretagne. De dikke, romige textuur zonder toevoegingen of...
kaas
Le Pain met daslook (+/- 2.7 kg)
Le Pain met daslook is een variatie op de klassieke versie en is gebaseerd op de traditie van abdijkazen. Het wordt gemaakt van gepasteuriseerde...
Een romige Brie van biologische geitenmelk, ideaal voor tapas, spreads, salades en gratins.