Maceratie in gedynamiseerd water en gisting van de ingrediënten gedurende 2 à 3 dagen onder regelmatig roeren, losse filtratie met fijnmazig doek (geen steriele filtratie of pasteurisatie), vervolgens botteling vóór het einde van de gisting voor een optimale hergisting en carbonatie.Cocktail idee:Gin-Kéfir: 1 scheut Gin, 1/3 scheut vloeibare rietsuiker, de rest is Eau Vertueuse Kefir Kir: een scheutje zwartebessenlikeur of -siroop, de rest is Kefir Rosé, te serveren in een champagne glas
Ingrediënten
gedynamiseerd water, pompelmoes (2%), waterkefir, bietsuiker (verteerd door de kefir), citrons, vijgen, dadels, kardamon (0.05%)
Maceratie in gedynamiseerd water en gisting van de ingrediënten gedurende 2 à 3 dagen onder regelmatig roeren, losse filtratie met fijnmazig doek (geen steriele filtratie of pasteurisatie), vervolgens botteling vóór het einde van de gisting voor een optimale hergisting en carbonatie.Cocktail idee:Gin-Kéfir: 1 scheut Gin, 1/3 scheut vloeibare rietsuiker, de rest is Eau Vertueuse Kefir Kir: een scheutje zwartebessenlikeur of -siroop, de rest is Kefir Rosé, te serveren in een champagne glas