De fruityoghurts van Maison Gaborit zijn gemaakt met een suikerarme bereiding van vers fruit. Deze biologische yoghurts bevatten geen kleurstoffen, geleermiddelen of smaakstoffen. Jerseymelk geeft de yoghurt een romigere textuur en een unieke zachte smaak. Echte lekkernijen dankzij traditionele technieken: geen melkpoeder, niet gehomogeniseerde melk en langzame pasteurisatie in een bain-marie. Vier vruchten: aardbei, framboos, abrikoos en bosbes.
De fruityoghurts van Maison Gaborit zijn gemaakt met een suikerarme bereiding van vers fruit. Deze biologische yoghurts bevatten geen kleurstoffen, geleermiddelen of smaakstoffen. Jerseymelk geeft de yoghurt een romigere textuur en een unieke zachte smaak. Echte lekkernijen dankzij traditionele technieken: geen melkpoeder, niet gehomogeniseerde melk en langzame pasteurisatie in een bain-marie. Vier vruchten: aardbei, framboos, abrikoos en bosbes.