KOKOSNOOT GERASPT
- 125 gr
De kokosnoot uit de "Coconut Triangle" in het westen van Sri Lanka staat bekend om haar intense en zeer aromatische smaak. De geraspte kokosnoot, verkregen uit het gedroogde vruchtvlees, is een must bij het maken van patisserie of om uw exotische gerechten of "huisgemaakte" muesli's te verfraaien! - Wist je dat?Er gaat niets verloren in de kokosnoot! Vruchtvlees, water of olie worden gewaardeerd in de keuken of in de cosmetica, de vezels van de in de grond begraven noot houden het regenwater vast, het zeer harde hout wordt gebruikt voor de bouw.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
noten-en-zuidvruchten
CASHEWNOTEN GEROOSTERD
- 125 gr
Onze biologische en fairtrade cashewnoten, geteeld door Miss Vang en bijna 200 producenten in coöperatieven op de heuvels van de provincies Dong...
noten-en-zuidvruchten
PARANOTEN
- 125 gr
We hebben deze paranoten die door de El Chorro gemeenschap in het Amazonewoud worden verzameld, geselecteerd voor hun fijne en exotische smaak. Ze...
noten-en-zuidvruchten
DADELS DEGLET NOUR MET PIT
- 250 gr
Het is in de Oase van Blidet, in het zuiden van Tunesië, dat we deze Deglet Nour dadels met een unieke honingsmaak en een zachte textuur gingen...
noten-en-zuidvruchten
AMANDELEN GEROOSTERD GEZOUT
- 125 gr
DE APERO AMANDEL uit de Pinoso Vallei in Spanje. Vind alle smaken van onze biologische en fairtrade amandelen, versterkt door een lichte toast en...
noten-en-zuidvruchten
PARANOTEN
- 500 gr
De paranoot dankt zijn naam aan de boom waarvan hij afkomstig is: de paranotenboom. Een fruitboom die wijdverspreid is in het Amazone regenwoud van...
noten-en-zuidvruchten
HAZELNOTEN
- 500 gr
Hazelnoten hebben een zeer sterk antioxiderend vermogen, zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, vitamine E, mineralen en vezels. Lekker...
noten-en-zuidvruchten
GOJI BESSEN
- 200 gr
We hebben deze gojibessen uit Tibet geselecteerd voor hun vlezige en zachte kant. Als superfruit kan de gojibes puur gegeten worden in kuur. Deze...
noten-en-zuidvruchten
GEROOSTERD HAZELNOTENPOEDER
- 125 gr
We hebben deze hazelnoot van de variëteit Tonda Gentile in Italië geselecteerd voor zijn fijne smaak en lange afdronk. Deze hazelnoten worden...
noten-en-zuidvruchten
AMANDELEN POEDER WIT
- 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Ons...
noten-en-zuidvruchten
WILDE BLAUWE BESSEN
- 100 gr
We ontdekten deze wilde blauwe bes in het Fins kreupelhout. Ze zijn zeer geconcentreerd van smaak en rijk aan vitamine E. Dit laatste helpt de...
noten-en-zuidvruchten
PRALINE AMANDELEN
- 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Deze amandelen worden langzaam...
noten-en-zuidvruchten
AMANDELEN ZONDER DOP
- 250 gr
We hebben de Guara amandel uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje geselecteerd, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. De...
noten-en-zuidvruchten
GEROOSTERDE PISTACHE NOTEN IN DOP
- 125 gr
We hebben deze pistache (in Spanje geteeld) van Iraanse oorsprong, de Kermann, geselecteerd voor zijn prachtige groene kleur en zijn bijzonder...
noten-en-zuidvruchten
PRUIMEN VAN AGEN demeter
- 500 gr
Recente studies van Pr. R. PRIOR (Tufs University de Boston) klasseert de pruim van Agen op kop van vruchten en groenten die de capaciteit hebben...
noten-en-zuidvruchten
ZACHTE ABRIKOZEN demeter
- 250 gr
De abrikozen worden vers geselecteerd en vervolgens zongedroogd, gemeten en gesorteerd alvorens te worden verstuurd.Bij aankomst in onze loods...
De kokosnoot uit de "Coconut Triangle" in het westen van Sri Lanka staat bekend om haar intense en zeer aromatische smaak. De geraspte kokosnoot, verkregen uit het gedroogde vruchtvlees, is een must bij het maken van patisserie of om uw exotische gerechten of "huisgemaakte" muesli's te verfraaien! - Wist je dat?Er gaat niets verloren in de kokosnoot! Vruchtvlees, water of olie worden gewaardeerd in de keuken of in de cosmetica, de vezels van de in de grond begraven noot houden het regenwater vast, het zeer harde hout wordt gebruikt voor de bouw.