KALAMATA ZWARTE OLIJVEN demeter
- 3,5 kg
Ingrediënten
Kalamata-olijven* (58,23%), Water (31,47%), Zeezout (5,5%), Azijn* (3,0%), Olijfolie* (1,8%). *Van biologische landbouw.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
olien-specerijen-potten-en-blikjes
WIT GROF ZEEZOUT
- 25 kg
Atlantis grof zeezout. Toevoegen naar smaak, koel en droog bewaren.
olien-specerijen-potten-en-blikjes
HIMALAYA ZOUT FIJN
- 25 kg
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en keuken.Het gaat om een ongeraffineerd, niet...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
OLIJFOLIE ZACHTE SMAAK SPANJE
- 3 L
Beroemd om zijn fruitige en krachtige smaak bezit spaanse olijfolie een bittere toets typisch aan dit land. De olie is gemaakt met de...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
KALAMATA+GROENE OLIJVEN RAUW
- 2x500 gr
Een assortiment groene en donkere Kalamata olijven voor een kleurrijk aperitief. Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
TAMARI SOJASAUS
- 5 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE
- 1,55 kg
Lekkere Griekse gedroogde tomaten in olie met kruiden.Zongedroogde tomaten zijn rijk aan vitamine C. Niet alleen bevatten zongedroogde tomaten tal...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
SHOYU SOJASAUS
- 5 L
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle gerechten van granen, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
GOMASIO
- 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE
- 1 kg
Zongedroogde tomaten uit de streek van Apulia, koud bewerkt om hun aroma te behouden. In salades of in deegwaren gebruiken.