Beroemd om zijn fruitige en krachtige smaak bezit spaanse olijfolie een bittere toets typisch aan dit land. De olie is gemaakt met de olijvensoorten Arbequina, Hojiblanca, Picual en Picuda. Deze fruitig rijpe olijfolie is gemaakt van rijpe olijven die een bijzondere houtachtige smaak geven.Een jarenlange samenwerking met een familie andalusische producenten garandeert u altijd de beste kwaliteit. Koudgeperste biologische olijfolie is uitzonderlijk rijk aan omega 9-oliumzuur (76%), een enkelvoudig onverzadigd vetzuur. De olie bevat een lager gehalte aan omega 6-linolzuur (8%) en een nog lager gehalte aan omega 3-linoleenzuur (1%). Dit geeft hem een profiel dat interessant is in de verhoudingen tussen omega 6/omega 3 die gelijk zijn aan 8. Olijfolie is erkend om een gunstig effect te hebben op de gezondheid. Verlaagt het gehalte aan slechte cholesterol (LDL). Heeft een hoofdrol in de strijd tegen de hart-en vaatziektes. Voor koud gebruik en om mee te koken.
Beroemd om zijn fruitige en krachtige smaak bezit spaanse olijfolie een bittere toets typisch aan dit land. De olie is gemaakt met de olijvensoorten Arbequina, Hojiblanca, Picual en Picuda. Deze fruitig rijpe olijfolie is gemaakt van rijpe olijven die een bijzondere houtachtige smaak geven.Een jarenlange samenwerking met een familie andalusische producenten garandeert u altijd de beste kwaliteit. Koudgeperste biologische olijfolie is uitzonderlijk rijk aan omega 9-oliumzuur (76%), een enkelvoudig onverzadigd vetzuur. De olie bevat een lager gehalte aan omega 6-linolzuur (8%) en een nog lager gehalte aan omega 3-linoleenzuur (1%). Dit geeft hem een profiel dat interessant is in de verhoudingen tussen omega 6/omega 3 die gelijk zijn aan 8. Olijfolie is erkend om een gunstig effect te hebben op de gezondheid. Verlaagt het gehalte aan slechte cholesterol (LDL). Heeft een hoofdrol in de strijd tegen de hart-en vaatziektes. Voor koud gebruik en om mee te koken.