Het plantaardige rijst- en pralinedessert van Grandeur Nature is een gastronomisch recept. Het bestaat voornamelijk uit rijstpoeder (15%) en hazelnoten en heeft een zoete en subtiele smaak. De textuur is zacht en smelt op de tong dankzij de toevoeging van een vleugje kokosmelk. Soja- en glutenvrij, dit recept is een alternatief voor mensen die dierlijke melk en soja niet verdragen. Bonus: het is een bron van calcium dankzij de toevoeging van lithothamnium zeewier.
Het plantaardige rijst- en pralinedessert van Grandeur Nature is een gastronomisch recept. Het bestaat voornamelijk uit rijstpoeder (15%) en hazelnoten en heeft een zoete en subtiele smaak. De textuur is zacht en smelt op de tong dankzij de toevoeging van een vleugje kokosmelk. Soja- en glutenvrij, dit recept is een alternatief voor mensen die dierlijke melk en soja niet verdragen. Bonus: het is een bron van calcium dankzij de toevoeging van lithothamnium zeewier.