Sojami basilicum, met zijn frisse, licht peperige noten, is een explosie van mediterrane smaken die doet denken aan de geuren van de zomer. Een echte uitnodiging voor een culinaire reis! Deze verse 100% plantaardige specialiteit kun je smeren als een kaas, dippen of gebruiken als ingrediënt in je voorgerechten, sauzen en soepen. De romige, gastronomische textuur zorgt voor een smakelijke, gezonde en licht verteerbare eetervaring. De bereiding is gemaakt van biologische en lokale lacto-gefermenteerde soja. Het is de ideale bondgenoot van genot en gezondheid: rijk aan eiwitten, bron van Omega 3, glutenvrij, lactosevrij, cholesterolvrij en GMO-vrij.
Sojami basilicum, met zijn frisse, licht peperige noten, is een explosie van mediterrane smaken die doet denken aan de geuren van de zomer. Een echte uitnodiging voor een culinaire reis! Deze verse 100% plantaardige specialiteit kun je smeren als een kaas, dippen of gebruiken als ingrediënt in je voorgerechten, sauzen en soepen. De romige, gastronomische textuur zorgt voor een smakelijke, gezonde en licht verteerbare eetervaring. De bereiding is gemaakt van biologische en lokale lacto-gefermenteerde soja. Het is de ideale bondgenoot van genot en gezondheid: rijk aan eiwitten, bron van Omega 3, glutenvrij, lactosevrij, cholesterolvrij en GMO-vrij.