Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur, rijk aan ijzer, is opgesteven na slechts enkele minuten. Ideaal voor het gelatineren van fruit of het verstevigen van een vegetarische paté.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
sauzen-en-mosterd
Thaise rode currypasta
- 50 gr
Pittige biologische currypasta van rode chilipepers. Deze favoriet uit de Thaise keuken geeft je maaltijden (met vlees, vis of groente) meer smaak...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
sauzen-en-mosterd
PAD THAI SAUS
- 150 ml
Ideaal bij noedels en als marinade voor heerlijke gegrilde tofu en groenten.
sauzen-en-mosterd
TACO SAUS HOT
- 220 gr
Deze pittige tacosaus, zonder toegevoegde suiker, past perfect bij de andere ingrediënten waarmee je je taco vult. Hij is niet alleen heerlijk in...
zouten
FIJN GUERANDE ZOUT
- 250 gr
Niet bio - Fijn grijs tafelzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters volgens...
zouten
HIMALAYA ZOUT GROF
- 5 kg
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE KNOFLOOK PASTA
- 60 gr
Biologische zwarte knoflookpasta voor gebruiksgemak als spread of om te verdunnen. Perfecte begeleider van uw toast met kaas, charcuterie, foie...
sauzen-en-mosterd
CURRYPASTA ROOD
- 120 gr
Die Thaise rode curry schud jij met de juiste currypasta zo uit de mouw. Zoals deze Thaise kruidenpasta met pure ingrediënten zónder suiker, met...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HIJIKI
- 30 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SHIITAKE
- 20 gr
Gedroogde shiitake champignon. In soepen of stoofschotels te gebruiken.Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat...
‹ ›
Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur, rijk aan ijzer, is opgesteven na slechts enkele minuten. Ideaal voor het gelatineren van fruit of het verstevigen van een vegetarische paté.