Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur, rijk aan ijzer, is opgesteven na slechts enkele minuten. Ideaal voor het gelatineren van fruit of het verstevigen van een vegetarische paté.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
smaakmakers
ROZENWATER EXTRACT
- 50 ml
voor gebak, tussengerechten, ijs, yoghurts, dranken. 2 dopjes per liter bereiding. De vorming van een licht bezinksel verandert de kwaliteit van...
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
smaakmakers
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
smaakmakers
VANILLE EXTRACT
- 40 ml
Vanille-extract. Behorend tot de familie van de orchideën en afkomstig uit Mexico. Vanille wordt geteeld op het eiland "La Réunion", Madagascar en...
smaakmakers
SALADE N3 ZEEBOONTJES
- 200 gr
Een knapperige zeewier salade met een mix van groenten; Samengesteld uit zeebonen, wortels, rode pepers en sjalotten.Eenvoudig en snel, deze salade...
smaakmakers
CURRYPASTA ROOD
- 120 gr
Die Thaise rode curry schud jij met de juiste currypasta zo uit de mouw. Zoals deze Thaise kruidenpasta met pure ingrediënten zónder suiker, met...
smaakmakers
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
smaakmakers
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
smaakmakers
GREEN NORI SPRINKLE
- 20 gr
Heerlijke gebruiksklare zeegroentensnippers om over pasta, noedels, soepen, salades, rijst en pizzas te strooien. Men kan ze ook aan sauzen en...
smaakmakers
MAYORICE FIJNE KRUIDEN
- 165 gr
Mayorice met kruiden is een uitstekende plantaardige mayonaise gemaakt van rijstmelk en zonnebloemolie. Het bevat geen eieren, soja, melk en gluten...
smaakmakers
CRISPY ONIONS
- 75 gr
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij...
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 350 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur, rijk aan ijzer, is opgesteven na slechts enkele minuten. Ideaal voor het gelatineren van fruit of het verstevigen van een vegetarische paté.